Olemme ylpeitä keittiöstämme

Keittiömme on erikoistunut kotiruokaan ja paikallisiin kalaherkkuihin. Valmistamme kaiken ruoan alusta alkaen itse. Suosimme lähituotettuja raaka-aineita niin usein kuin on mahdollista. Esim. vihannekset, juurekset, perunat tulevat usein itäisen Uudenmaan pienyrittäjiltä ja kala tietysti Pellingin omilta kalastajilta.

Pullaa ja saaristolaisleipää

Havsön keittiöstä tulee aina aito pullan- ja leiväntuoksu. Leivomme lähes kaiken itse. Kuuluisa saaristolaisleipä tehdään Pellingin salaisella reseptillä, kuten myös kotijuustomme. Raaka-aineita käytämme sesongin mukaan ja hyödynnämme kesäkauden marjat ja sienet.

Tilava tilausravintola

Havsön ravintolassa on tilaa noin 70 henkilölle ja kun kokoustila ja ravintola yhdistetään, niin tilaa löytyy 90 henkilölle.
Ravintolan tilat ovat valoisat ja sisustus on suomalaista muotoilua, uutta ja vanhaa tyylik­käästi yhdistellen.

Menuvaihtoehdot

Maistuisiko teille kalavoileipiä Pellingin tapaan, marjaherkkuja, puutarhurin terveiset, Pellingin kalapöytä tai herkullinen syyspata? Rakennamme menut asiakkaiden toivomuksesta sesongin raaka-aineita suosien.